FÖRLÅT.

vi vet att ni går in här stupiett i hopp om att vi har skrivit massa inlägg, men tyvärr. eftersom inte internetet sträcker sig till vår lägenhet så måste vi till restaurangen varje gång och då måste vi även köpa nått, vilket vi alla gånger inte vill eftersom vi vill ha pengarna till andra saker :)

oh jag lovar er att om vi hade haft internet uppe i lägenheten så skulle vi alla blogga var tionde minut, oh jesuskristus vad ni skulle bli glada då, inte sant :)

idag har vi iallafall legat vid grannhotellet hela dagen och bara njutit av sol och värme, blåste dock lite mycket och det blir lite farligt, för man känner inte alls värmen på samma sätt då. men de få sekunderna då det är vindstilla så bränner det i kropparna, var nog uppemot 32 grader idag, men med vinden så kanske det känder som 22 istället.

ikväll blir det lungt efter att vi besökte stadens nattliv igår. förmodligen kommer vi ladda upp med filmkväll och svull och sedan så ska vi försöka komma överrens om hur vi ska jobba imorgon, jag och maja hatar att jobba kväll och hoppas innerligt att amanda och fanny ger med sig att byta, eftersom dom tycker att kvällen är snäppet roligare.

vi ska även uppmana alla er att vi varit här i två veckor nu och att det bara är två veckor kvar, man får helt enkelt börjar räkna ner nu :) vi vet alla att fyra veckor kommer vara precis på pricken absolut tillräckligt här nere, för när vi för sista gången sitter på vår takterras den sista fredagen så kommer ingen av oss vilja vara här en dag längre!
självklart är nog vi alla glada över att vi tog den här chansen, vi är erfarenheter rikare och nu vet vi hur det är att vara iväg så länge från så många. men det är klart man längtar hem, till alla nära och kära, den goda maten som vi skulle dö för att få äta här nere och vi har nog verkligen insett hur jäkla lyckligt lottade vi är.

men nu ska vi röra på oss, ni får ha det så bra där hemma så hörs vi så fort som möjligt :)

ta hand om er !

PUSS!
/ ellinor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0